Preparació de Proves d'Accés

A partir d'octubre fins a data de les proves l'Escola d'Art de Manresa ofereix el Curs de Preparació per a Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Superior (PACFGS), adreçat a totes aquelles persones que vulguin matricular-se a un grau superior d'arts i hagin de superar prèviament la prova d'accés.

Amb aquest curs no s'obté cap titulació oficial, però en tractar-se d'un curs reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, els alumnes que el cursin i en superin positivament l'avaluació obtenen una bonificació en la nota global de la prova d'accés. En concret, el 20% de la nota final del curs se suma a la qualificació obtinguda en la prova, i d'aquesta suma s'obté la nota total a efectes d'accés. Per exemple: un alumne que hagi obtingut un 5 com a nota final del curs, sumarà 1 punt (el 20% de 5) a la nota de la prova d'accés. Si a la prova té una qualificació de 7, la nota final a efectes d'accés a grau superior serà de 8 (7+1).

Consulteu l'apartat "Accés al CFGS d'Il"·lustració" per saber si compliu els requisits per a l'accés directe, o si heu de fer la prova específica, comuna, o totes dues. També podeu consultar l'apartat "Prova d'accés" per fer-vos una idea de l'estructura de la prova i veure'n alguns exemples.

Les matèries impartides en aquest curs són coincidents amb els tres blocs o opcions que configuren la prova:

COMUNICACIÓ I DISSENY
EXPRESSIÓ ARTÍSTICA
ART I TECNOLOGIA

Pel què fa a la prova de caràcter general, l'Escola d'Art ofereix als alumnes del curs de preparació la possibilitat de preparar les matèries generals a través de l'IOC (Institut Obert de Catalunya), gestionant la matrícula des del mateix centre, i oferint en el propi curs algunes hores de suport i seguiment d'aquestes matèries. Les matèries de la prova de caràcter general són:

CATALÀ
CASTELLÀ
MATEMÀTIQUES O HISTÒRIA
LLENGUA ESTRANGERA (ANGLÈS, FRANCÈS O ALEMANY)

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats