Tallers mesures COVID-19

default description

Mesures de prevenció enfront del COVID-19

Seguint les indicacions del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i de les autoritats sanitàries, per tal de prevenir possibles contagis del COVID-19 hem establert un seguit de mesures que seran d'obligat compliment:

  • Els grups de tallers monogràfics disposaran d'un espai exclusiu en la franja horària corresponent, i no coincidiran amb d'altres grups en els accessos ni sortides.
  • Es garantirà la pertinent neteja i desinfecció dels espais abans i després de cada ús.
  • Es vetllarà per garantir la ventilació de les instal·lacions com a mínim abans de l’entrada i la sortida dels alumnes, almenys durant 10 minuts cada vegada. Si és possible, es deixaran les finestres obertes durant les classes.
  • L'aula disposarà de sabó i paper eixugamans, i serà obligatòria la higiene de mans com a mínim a l'arribada i a la sortida del taller.
  • S'haurà de respectar en tot moment una distància mínima d’1’5m entre els alumnes. Es limitarà el nombre d’alumnes de cada grup en funció dels espais disponibles.
  • L'ús de mascareta serà obligatori.
  • Es restringirà l’ús d’estris i objectes compartits. En la mesura del possible es procurarà que cada alumne porti el seu propi material de treball, i tots aquells elements que imprescindiblement hagin de ser d’ús comú hauran de ser netejats convenientment pel propi alumnat abans i després de cada ús.

El professorat de cada taller donarà instruccions més concretes a l'inici de curs sobre l'ús dels diferents materials i equipaments. En qualsevol cas, les mesures de seguretat es poden veure modificades i s'adaptaran en tot moment al què determinin les autoritats pertinents segons quina sigui l'evolució de la pandèmia.

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats