European Comic Schools Contest 2018

Atenció, aficionats al còmic i al manga!!!

Us fem saber que ens hem inscrit com a escola participant a l'European Comic Schools Contest 2018. Es tracta d'un concurs de còmic i il·lustració Organitzat per l'empresa Celsys, dirigit a estudiants d'escoles de tot Europa on s'ensenyi còmic, manga, arts digitals i il·lustració. Els estudiants de les escoles inscrites al concurs poden participar per comparar els seus projectes i guanyar nombrosos premis.

Hi ha dues categories, manga/còmic (de 8 a 16 pàgines) i il·lustració, i per ambdues el tema proposat és "buddies" (amics). La tècnica i estil són lliures, però l'organització proporciona a les escoles participants una llicència gratuïta de 6 mesos per al programari Clip Studio Paint Ex, per si els participants tenen interès en utilitzar-lo.

Els tres premis de la categoria de còmic són de 1.000€, el software Clip Studio Paint Ex i una tauleta WACOM Intuos Pro. En categoria il·lustració, els premis són de 200€ a més del software Clip Studio Paint PRO i la tauleta WACOM Intuos Pro. El termini per a inscriure's al concurs acaba el 10 de maig. Si us hi voleu presentar, cal que contacteu amb el professor Dani Hernández, ja que necessitareu el codi de l'escola per a poder-vos registrar. Igualment, contacteu amb ell si esteu interessats en utilitzar el Clip Studio Paint Ex.

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats