Preinscripció cicles formatius curs 2022-23

Preinscripció al CFGM d'Assistència al Producte Gràfic Imprès (APGI) i al CFGM de Serigrafia Artística

 • Només pot fer la preinscripció l'alumnat que ja ha fet la prova d'accés o que té accés directe.
 • L'alumnat que va fer la prova el passat 6 de maig pot esperar al dia 20 per a saber la nota i emplenar la sol·licitud, o pot emplenar-la posant un "5" com a nota de la prova d'accés en l'apartat de "criteris de barem". El sistema introduirà automàticament la nota real un cop es publiquin les qualificacions.
 • Termini: del 17 al 23 de maig
 • Cliqueu aquí per accedir a la pàgina de sol·licitud

Preinscripció al CFGS d'Il·lustració

Consulta de qualificacions de la prova d'accés

L'alumnat que ja hagi fet la prova d'accés pot consultar les qualificacions en els següents enllaços:

Per fer la consulta cal saber:

 • el número del document d'identificació amb el qual es va fer la inscripció a les proves (DNI, passaport o NIE) i 
 • el codi de la sol·licitud que hi ha en el resguard de la inscripció (també el vau rebre per correu electrònic)

Alumnat que encara no ha fet la prova d'accés

L'alumnat que encara no ha fet la prova d'accés i no compleix els requisits d'accés directe, pot inscriure's a la convocatòria extraordinària(només de la part comuna) del 25 al 31 de maig.

GRAU MITJÀ:

GRAU SUPERIOR:

L'alumnat que superi la prova d'accés en la convocatòria extraordinària no ha de fer preinscripció, i accedeix directament al procés de matrícula si hi ha places vacants.

Llistat provisional d'admesos/es i exclosos/es a les proves d'accés

Si vàreu fer la inscripció per a les proves d'accés tant de Grau Mitjà com de Grau Superior, ja podeu consultar si figureu correctament a la llista d'admesos/es i exclosos/es. Ho podeu comprovar en els següents enllaços:

Si consteu com a exclosos/es perquè falta validar algun document, ens el podeu fer arribar per correu electrònic, escanejat o fotografiat, a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins el 3 de maig per a Grau Mitjà, i fins el 4 de maig per a Grau Superior. 

Us recordem les dates de celebració de les proves:

 • Prova comuna Grau Mitjà: 5 de maig, de 16 a 20'30h
 • Prova específica Grau Mitjà: 6 de maig, de 16 a 18h
 • Prova comuna Grau Superior: 10 de maig, de 16 a 20'30h
 • Prova específica Grau Superior: 12 de maig, de 16 a 19h

Trobareu tota la informació sobre les proves (calendari, material necessari, mostres, etc.) al web del Departament d'Ensenyament.

Si no us heu inscrit a la convocatòria ordinària, us recordem que hi haurà una 2a convocatòria (només de la part específica) a finals de juny, a la qual us podreu inscriure del 25 al 31 de maig.

PROVES D'ACCÉS, inscripcions i calendari

Dates d'inscripció i realització de les proves d'accés.
Convocatòria ordinària (maig de 2022):

Inscripció: del 14 al 24 de març
Prova comuna Grau Mitjà: 5 de maig, de 16 a 20'30h
Prova específica Grau Mitjà: 6 de maig, de 16 a 18h
Prova comuna Grau Superior: 10 de maig, de 16 a 20'30h
Prova específica Grau Superior: 12 de maig, de 16 a 19h 

Informació i inscripcions:

La inscripció es fa de forma telemàtica a través del web del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Trobareu tota la informació, calendari, exemples de les proves, etc. així com el formulari d'inscripció en aquest enllaç:

Informació i inscripció a la prova de Grau Mitjà
Informació i inscripció a la prova de Grau Superior

Qui ha de fer la prova?

Grau Mitjà

 • Tenen ACCÉS DIRECTE sense fer la prova, les persones que tinguin un títol de Grau Mitjà o de Grau Superior d'arts plàstiques i disseny, o un títol de Formació Professional d'una família equivalent.
 • Les persones que tinguin el títol d'ESO han de fer NOMÉS LA PART ESPECÍFICA DE LA PROVA.
 • Les persones que no tinguin el títol d'ESO han de ser majors de 17 anys (o complir-los durant l'any 2022) i fer LA PART COMUNA I ESPECÍFICA DE LA PROVA
 • Consulteu la informació completa per a l'accés amb altres titulacions

Si actualment esteu cursant 4t d'ESO us podeu inscriure a la prova i presentar-vos-hi, i haureu d'acreditar l'obtenció del títol posteriorment, durant el procés de matrícula.

Grau Superior

 • Tenen ACCÉS DIRECTE sense fer la prova, les persones que tinguin el títol de batxillerat de modalitat d'arts o títol de batxillerat d'altres modalitats si s'han cursat 3 matèries de la modalitat d'arts.
 • Tenen ACCÉS DIRECTE sense fer la prova, les persones que tinguin un títol de Grau Mitjà d'arts plàstiques i disseny, un títol de Grau Superior d'arts plàstiques i disseny o un títol de Grau Superior de Formació Professional d'una família equivalent.
 • Han de fer NOMÉS LA PART ESPECÍFICA DE LA PROVA les persones que tinguin el títol de batxillerat (d'altres modalitats diferents a l'artístic) o un títol de Grau Mitjà de Formació Professional.
 • Han de fer LA PART COMUNA I ESPECÍFICA DE LA PROVA les persones que tinguin 19 anys o més (o els compleixin l'any 2021), i no tinguin cap dels títols esmentats anteriorment
 • Consulteu la informació completa per a l'accés amb altres titulacions

Les persones que es troben en l'últim curs d'un d'aquests títols es poden inscriure a la prova i presentar-s'hi, i hauran d'acreditar l'obtenció del títol posteriorment, durant el procés de matrícula.

Inscripcions tallers monogràfics

Ja teniu disponible per a descarregar i emplenar el full d'inscripció als tallers monogràfics 2021-22 (cliqueu per descarregar-lo).

Us recordem que els tallers són oberts a qualsevol persona major de 18 anys, i que per inscriure-us ens heu d'enviar per correu electrònic, a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , el full d'inscripció degudament emplenat juntament amb una fotografia tipus carnet i el DNI escanejat o fotografiat. També cal el DNI del/la titular del compte bancari, si no és la mateixa persona.

Per a omplir el full d'inscripció necessitareu el programa Adobe Acrobat Reader DC (cliqueu aquí per descarregar-lo) o algun de similar. També els podeu imprimir, omplir-los amb lletra clara i escanejar-los o fotografiar-los per enviar-nos-els.

Dates d'inscripció:

De l'1 al 8 de setembre, inscripció preferent per a alumnes del curs anterior
A partir de 9 de setembre per als nous alumnes

Tallers monogràfics curs 2021-22

Ja podeu consultar la programació de tallers que us oferim per al proper curs 2021-22. És important remarcar que la realització dels tallers monogràfics estarà subjecta a les mesures vigents contra la COVID-19 dictades pel Departament de Salut de la Generalitat. La previsió actual és que els tallers es puguin realitzar amb un màxim de 10 persones per grup. Si més endavant es pot ampliar el nombre de places, s'assignaran a les persones en llista d'espera seguint l'ordre d'inscripció.

Us informem també que les inscripcions per a alumnes de l'any passat s'obrirà el dia 1 de setembre, i a partir del 9 de setembre per al nou alumnat. Podreu fer la inscripció per correu electrònic, emplenant el formulari que trobareu uns dies abans a la nostra web i enviant-nos-el juntament amb el DNI (escanejat o fotografiat) i una fotografia tipus carnet.

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats