SE SUSPÈN LA INSCRIPCIÓ A LES PROVES D'ACCÉS

Si intenteu accedir a la pàgina del Departament d'Ensenyament per a fer la inscripció a proves, veureu que ja no es pot accedir al formulari d'inscripció i que s'anuncia "AVÍS: Els terminis queden suspesos i interromputs d'acord amb el Reial Decret 463/2020". Així doncs, no és possible fer la inscripció fins a nou avís i fins que es defineixin nous terminis. Els que ja hàgiu fet la inscripció és possible que ja sigui vàlida per quan es convoqui en nova data o que rebeu algun tipus de comunicat per correu electrònic, però de moment no tenim cap informació al respecte.

Seguirem informant a mesura que tinguem comunicació oficial, disculpeu les molèsties.

AVÍS IMPORTANT!

Estem tenint problemes amb el funcionament del correu corporatiu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Si teniu consultes, especialment les relacionades amb la inscripció a les proves d'accés, podeu utilitzar alternativament el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .
Gràcies i disculpeu les molèsties!

Inscripció telemàtica a les proves d'accés

Aquest dilluns comença el període d'inscripció a les proves d'accés, i el calendari es manté perquè es tracta d'un tràmit telemàtic. Podeu fer la inscripció entre el 16 i el 26 de març al web del Departament d'Educació:
 
Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Us recomanem que no espereu al darrer dia per a fer la inscripció, per tal de tenir prou marge per solucionar qualsevol dubte o incidència.

Tancament de l'Escola d'Art fins al 27 de març

Us informem que l’Ajuntament de Manresa ha activat el Pla Bàsic Municipal en fase d’alerta, per la qual cosa es decreta, entre d'altres mesures, l'anul·lació de tota activitat de l'Escola d'Art des d'avui i fins al proper 27 de març, amb possibilitat de pròrroga en funció de com evolucioni la situació.

Per tal d'alterar el mínim possible l'activitat del curs i el seguiment de les programacions, el professorat continuarà l'activitat docent de forma telemàtica, en tots aquells mòduls i activitats on sigui possible. Per tant, recomanem a l'alumnat dels Cicles Formatius que segueixin consultant el correu electrònic i la plataforma Google Classroom i que mantinguin la comunicació amb el professorat per aquesta via.

Comunicat de l'Ajuntament de Manresa sobre mesures de prevenció pel coronavirus

 

Calendari d'inscripció i realització de les proves d'accés de 2020

Us detallem les dates d'inscripció i de realització de les proves d'accés previstes per aquest 2020:

Convocatòria ordinària (part comuna i específica)

Inscripció: del 16 al 26 de març
Prova comuna Grau Mitjà: 6 de maig, de 16 a 20'30h
Prova específica Grau Mitjà: 7 de maig, de 16 a 18h
Prova comuna Grau Superior: 13 de maig, de 16 a 20'30h
Prova específica Grau Superior: 14 de maig, de 16 a 19h 

Convocatòria extraordinària de juny (només part específica)

Inscripció: del 25 al 29 de maig
Prova Grau Mitjà: 25 de juny, de 9’30 a 11'30h
Prova Grau Superior: 26 de juny, de 9’30 a 12'30h 

Convocatòria extraordinària de setembre (només si queden places disponibles)

Inscripció: de l’1 al 4 de setembre
Prova Grau Mitjà i Grau Superior: 1 d’octubre, 9’30h

Per a fer la inscripció només cal el DNI i la podeu fer a la secretaria de l'escola o telemàticament, al web d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya:

Informació i inscripció a la prova de Grau Mitjà
Informació i inscripció a la prova de Grau Superior

Recordeu que per accedir als ensenyaments artístics de Grau Mitjà, les persones que tenen el títol de graduat d'educació secundària obligatòria (o un títol equivalent a efectes d'accés) només han de fer la part específica de la prova. Les persones que es troben en l'últim curs d'un d'aquests títols també poden fer la prova i han d'acreditar que tenen el títol en el procés de matrícula.

Les persones que no tenen el títol de graduat d'educació secundària obligatòria (o equivalent) han de fer les dues parts de la prova: la part comuna i la part específica. En aquest cas per inscriure's a la prova cal tenir 17 anys o més (o complir-los l'any 2020).

Per als ensenyaments de Grau Superior, les persones que tenen el títol de batxillerat d'arts tenen accés directe sense prova d'accés. Les persones que tenen el títol de batxillerat d'altres modalitats, o un títol equivalent a efectes d'accés, només han de fer la part específica de la prova. Les persones que es troben a l'últim curs d'un d'aquests títols també poden fer la prova i han d'acreditar que tenen la titulació en el procés de matrícula.

Les persones que no tenen el títol de batxillerat han de fer les dues parts de la prova: la part comuna i la part específica. En aquest cas, es poden inscriure a la prova:

  • les persones que tenen 19 anys o més (o els compleixen l'any 2020) i
  • les persones que tenen 18 anys o més (o els compleixen l'any 2020) i acrediten que tenen un títol de tècnic d'un cicle de grau mitjà d'arts plàstiques i disseny o de formació professional d'una família equivalent en el moment de la matrícula (o cursen l'últim curs del cicle).

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats