Dates d'inscripció i realització de la prova d'accés

Us detallem les dates de les proves d'accés del Cicle de Grau Mitjà d'Assistència al Producte Gràfic Imprès i del Cicle de Grau Superior d'Il·lustració, així com dels períodes d'inscripció.

Inscripció a les proves:

Del 13 al 22 de març de 2018
Per a inscriure's, cal portar el DNI original.

També podeu fer la inscripció telemàticament, al web d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya:
Informació i inscripció a la prova de Grau Mitjà
Informació i inscripció a la prova de Grau Superior

Dates de realització de les proves d’accés:

  • Grau mitjà, part comuna: 9 de maig de 2018, de 16h a 20'30h
  • Grau mitjà, part específica: 10 de maig de 2018, de 16h a 18h
  • Grau superior, part comuna: 16 de maig de 2018, de 16h a 20'30h
  • Grau superior, part específica: 17 de maig de 2018, de 16h a 19h

Comunicat sobre la vaga general del 8 de març

Davant la convocatòria de vaga general feminista de demà dijous, dia 8 de març, des de la direcció de l'Escola d'Art us comuniquem que:

- Pel què fa al nostre alumnat, els diferents sindicats estudiantils s'han adherit a la convocatòria, per tant des del centre respectem el dret a la vaga dels estudiants i autoritzem que la secundin aquells que així ho desitgin, sempre i quan compleixin amb el requisit habitual de comunicar-ho prèviament per escrit a la direcció del centre, amb un document signat per tots els estudiants que segueixin la vaga. En el cas dels menors d'edat, les famílies que no vulguin donar la seva conformitat poden sol·licitar explícitament al centre, per telèfon o correu electrònic, de ser informats en cas d'absència de l'alumne.

- Pel què fa al personal docent i de serveis del centre, tant els sindicats representats en el comitè de l'Ajuntament de Manresa com els principals sindicats del sector educatiu s'han afegit a la convocatòria. Per tant, i entenent el dret a vaga com un dret fonamental dels treballadors, el personal de l'escola té plena llibertat per exercir-lo. Tanmateix, com a centre educatiu, garantim per a tota la jornada el compliment dels serveis mínims establerts:

  • Obertura del centre en l'horari habitual
  • Presència, com a mínim, d'un professor membre de l'equip directiu

Avui, 28 de febrer, serveis mínims

Tenint en compte que les nevades generalitzades impedeixen per ara el trajecte fins a l'escola de part del professorat, us comuniquem que avui, dimecres 28 de febrer, l'escola romandrà oberta en l'horari habitual pels alumnes que vulguin venir a treballar, però no hi haurà activitat docent.

Comunicat davant l'avís de nevades

Davant l'avís de nevades previstes per a les properes hores a la Catalunya central, us comuniquem que demà dimecres l'Escola d'Art romandrà oberta per atendre tots els alumnes que assisteixin a classe. Tot i així, i ateses les circumstàncies, per ara no ens és possible garantir que l'activitat sigui normalitzada, en cas que la climatologia impossibiliti l'accés al centre del personal docent. Si hi ha algun canvi, ho comunicarem pels mitjans habituals de difusió de l'Escola (web, Facebook, Twitter i Instagram).

Sobre la vaga general de dimecres 8 de novembre

Us comuniquem que davant la convocatòria de vaga general prevista per demà dimecres, 8 de novembre, el personal docent i de serveis de l'Escola d'Art (i en general de l'Ajuntament de Manresa) tenen llibertat d'exercir el seu dret a la vaga, essent aquest un dret fonamental com a treballadors/es.

En qualsevol cas, com a centre educatiu, garantim per a tota la jornada el compliment dels serveis mínims establerts:

  • Obertura del centre en l'horari habitual
  • Presència, com a mínim, d'un professor membre de l'equip directiu

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats