Alumnes d'APGI i usuaris de la Taula de Salut Mental creen conjuntament un logotip per l'entitat

Fa uns mesos vàrem rebre l'encàrrec, per part dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Manresa, de crear un logotip que identifiqués la Taula de Salut Mental de Manresa, un ens que agrupa gairebé una trentena d'entitats que treballen en diferents àrees relacionades amb la salut mental. Després de valorar la proposta, vam veure clar que aquest projecte podia anar molt més enllà d'un simple encàrrec de disseny, i que podia convertir-se en una activitat que aportés molt més als nostres alumnes,  apropant-los i sensibilitzant-los a l'entorn d'una realitat sovint desconeguda per ells.

Vàrem decidir que els logotips serien creats conjuntament entre els nostres alumnes de 2n curs d'APGI i alguns usuaris de les diferents entitats que componen la taula, persones amb gran sensibilitat artística i moltes idees a oferir, però a qui senzillament els manquen els coneixements i recursos tècnics que podien aportar els nostres estudiants.

D'aquella primera idea, i després d'algunes trobades i sessions de treball conjuntes, n'han sortit un total de 16 propostes de logotips la qualitat de les quals, a més de l'interès social del projecte, de seguida ens va fer pensar que mereixien ser compartides i mostrades. Per això finalment hem donat forma d'exposició a tota aquesta història, i es podrà veure de moment a la Biblioteca de l'Ateneu les Bases des del 3 al 17 de gener, i possiblement després itineri per altres espais i entitats.

L'exposició s'inaugurarà el dilluns dia 3 a les 5 de la tarda, i durant els dies en què romandrà oberta el públic visitant tindrà la possibilitat de votar quin ha de ser l'escollit. També podeu votar en línia si cliqueu aquí. Animeu-vos a votar!!!

 

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats