Pintures i dibuixos d'Arnau Farré

La sala d'exposicions de l'Escola d'Art és oberta a qualsevol proposta, i sempre que ens encaixi en la programació i que tingui un interès didàctic en relació a les especialitats que impartim, estem encantats d'acollir-no com més millor. Però si hi ha un tipus d'exposició que ens fa especial il·lusió, aquestes són les que ens proposen els nostres exalumnes que s'han anat obrint pas en diferents àmbits artístics.

No és tan habitual, però també ens il·lusiona, que aquestes propostes arribin d'alumnes que encara estan cursant els seus estudis amb nosaltres. I sovint en aquests casos emplacem l'alumne/a, que encara està en fase d'aprenentatge, a ajornar l'exposició fina a finalitzar els seus estudis per tal d'evidenciar la millora que experimenten durant aquest període.

Aquest cop, però, fem una excepció, i per això us presentem l'exposició que podreu veure des d'avui i fins a Setmana Santa a la sala d'exposicions de l'escola: les pintures i dibuixos de l'Arnau Farré. L'Arnau és un alumne de primer any del CFGM d'Assistència al Producte Gràfic Imprès que en el seu temps lliure es dedica a cultivar la seva afició pel dibuix i la pintura. Tot i ser un autor novell, amb molt per aprendre i molt per millorar, la qualitat del seu treball és destacable tenint en compte la seva joventut, i per això hem decidit que era una proposta digna d'exposar. Hi trobareu un recull d'olis, aquarel·les i dibuixos a grafit i a tinta, majoritàriament retrats però amb alguna incursió en formes expressives properes al surrealisme.

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats